BIO

Miriam Luna és una cantant i pianista internacional.

Amb una sorprenent veu sedosa i un admirable virtuosisme amb el piano, Miriam Luna ha captivat a grans audiències actuant arreu d’Europa, Àsia i Austràlia.

Nascuda a Barcelona, ​​va estudiar al Conservatori de Música Clàssica de Barcelona i, des de fa uns anys, resideix a Viena, on ha actuat en els principals temples de la ciutat de la música.

Amant de la natura i activista per la sostenibilitat, el 2009 va recolzar la Conferència Contra el Canvi Climàtic recorrent amb bici el trajecte des de Barcelona fins a Copenhagen i interpretant a la cimera una de les seves cançons escrita expressament per a aquesta causa.

El 2016 va llançar el seu primer single, Simply Beautiful, una cançó que encoratja a gaudir de la vida, l’amor i la bellesa de les coses senzilles.

Aquest any 2019, ha publicat el seu primer disc en format íntim, Piano & Soul, un viatge a la terra dels somnis on els sentiments i les emocions floreixen a través de la seva veu i la seva habilitat en al piano reinterpretant temes icònics de diversos estils, com el pop, el jazz, el swing, la chanson, el bolero o la bossa nova.

Miriam Luna crea vibracions musicals elegants i fresques, amb una gran energia positiva i una connexió espontània amb el públic. En directe, té un do especial per transmetre emocions de la manera més pura, mitjançant una veu encisadora que marida força i sensibilitat femenina, i un piano que dibuixa hàbilment tot un ventall de sensacions en cada tema.

També disposa de la seva pròpia banda, Miriam Luna & Band, amb la que afegeix un to més festiu a l’ambient càlid i apassionat del format solo.

FACEBOOK   |   INSTAGRAM   |   TWITTER  YOUTUBE